Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.8.2008, Marek Štelčík, aktualita
Společnost MSI se rozhodla rozjet novou charitativní akci, která bude zaměřena na chudé děti. Pro ty bude vytvořen plán dotací. Cílem je dle společnosti osvojit si základy práce na počítači. Společnost tak vytvořila 10“ notebook MSI Wind...
tomtomas | 8.8.200817:47
Pokud se na tom nepřiživí Microsoft ­(notebook bude bez Windows, ale třeba s Linuxem­) tak bych si jej koupil. Ale myslím že to dopadne stejně jako s MSI Wind. Nejdříve plno řečí o tom že tady budou prodávat Linuxovou verzi a nakonec tu prodávají jen s Windowsem. Takže už jsem si vybral, ale MSI Wind to není :­-)
Odpovědět0  0
Gagoo | 8.8.200815:59
země které mají dost peněz na jaderný nebo kosmický program ­- případně na obojí bych s žádostmi o humanitární pomoc v podobě PC poslala do kšá ­- namátkou Čína; Indie; Rusko; a Turci ­- heh ­- členové NATO a aspiranti na členství v EU tam to s tou chudobou taky nebude tak ostré... a prodal pár licenčních stíhaček F16 či 18 nebo co to tam montujou a maj eeečko pro každý turče ­- ale holt synáčkové Ataturka musejí mít armádu jak ze žurnálu že?
Odpovědět0  0
xtonda (57) | 8.8.200817:03
Co je to za dementní slint? To by se jako peníze místo investování do vědy a výzkumu ­(jaderný nebo kosmický program­) měly nechat prožrat dramožroutama?
Odpovědět0  0
drk2222 | 9.8.200810:27
To bylo hodne ubohe. Lidi, co sou pod hranici chudoby a nemaji poradny pristup ke vzdelani a to bez vlastni viny ­(jen diky tomu ze se nenarodili v zazobane zemi, rodine­) bych darmozrouty nenazival to muze jen trotl.. To spis ty magory v armade co nemaji nic jineho na praci nez porizovat za miliardy zbrane vcetne atomovych... Na druhou stranu nejak nevidim tu pomoc chudym, jen vyrobi orezany notas a prodaji ho za min penez...
Odpovědět0  0
shakedown | 9.8.200821:21
hmm nejvetsim nositelem vzdelani a inteligence byla pokazdy VIRA a na druhym miste hned za ni ARMADA tak si ty trotly nech ;)
Odpovědět0  0
wrah (108) | 9.8.200814:00
Indie, Čína, Rusko? No to si snad dělají srandu. Tyto země vyhazují ročně miliardy USD za zbrojní a vesmírný ­(což je prakticky totéž, každá technologie je zneužita­) výzkum a na vlastní lidi se..ou. Tak maximálně z nich ještě vyždímají daně. Turecko? Oni sami tvrdí, že jsou evropa a chtějí do EU, takže žádné humanitární pomoci nepotřebují. Ano, Indonésie a Filipíny jsou opravdu chudé země, tam by dodávky počítačů zadarmo mohly dost pomoci. Ale jen pokud budou doplněny nějakými kurzy a přednáškami, jak vůbec na PC pracovat. Jinak by místním spíše pomohl traktůrek, dvě kozy a nové motyky..
Odpovědět0  0
Hellow (2) | 9.8.200816:43
Zdravím ale moc tomu nerozumím. Tak třeba Rusko podle mě nepotřebuje nic.Indie tu tak neřeším ale Čína jestli má tolik peněz uspořádat Olympiadu nepotřebuje nic.Turecko to se nemá tak špatně třeba jako Uganda nebo země Afriky.A za další nechápu když se výrobce rozhodne je to jeho rozhodnutí a jeho peníze ale podle mě pro pár zemí dost zbytečný...
Odpovědět0  0
drk2222 | 9.8.200818:37
Porad vsichni pletete jabka s hruskama...
1. v cine zije hooodne lidi pod hranici bidy a rusko ani dalsi na tom nejsou o moc lip
2. co ma co delat pomoc chudim lidem se statem ve kterem ziji? ­(Klidne muzete pomahat chudum americanum a jako ze jich je celkem dost, mrknete na statistiky­) .. navic inzeruje to soukroma spolecnost a nikoli naka statni organizace ..
3. kde v tom textu vidite ze se bude nekomu neco davat zadarmo??? Je tam jen nenapadna zminka o dotacich a to muze znamenat cokoli ­(jako ze si treba jen daji mensi marze, nebo ze z lidi budou delat voly..)
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.